Anem d'excursió!

Les sortides culturals, un dels dies més desitjats per les alumnes i que les professores preparem amb il·lusió.

Al setembre el professorat de les diferents etapes pensa quins llocs poden aportar una informació addicional a l’aprenentatge de les alumnes en aquests dies. Mirem, contrastem el currículum per a veure quines fàbriques, quins pobles ens poden aportar una visió realista del que a classe treballem amb paper, amb problemes matemàtics o a les àrees de ciències socials o naturals.

Aquest segon trimestre les sortides han estat força variades. 

3r i 4t d’Educació Primària ha visitat el poble de Montblanc. Han gaudit d’una visita guiada pel que era les muralles que protegien els habitants dels enemics. Amb el projecte Emprèn Aude! treballen diferent geografia de Catalunya i les seves particularitats.    5è i 6è també de Primària han visitat dues fàbriques: la de Freixenet i la de la Xocolata Simón Coll. Han observat i passejat per tot el procés de l’elaboració del cava i de la xocolata. Han pogut veure des de la vinya fins l’ampolla, que elles troben al súper. La xocolata, que tan normal és a casa nostra, no sabien que ve d’Amèrica, que no era un ingredient que trobàvem aquí. 

1r i 2n d’ESO ha visitat la Cooperativa de l’Àrea de Guissona, una gran indústria d’aquí les nostres terres. Han après des de la normativa d’higiene fins a tot el procés dels aliments.   3r i 4t d’ESO ha anat a la Central Nuclear d’Ascó. Impressionant veure-la tan d’aprop. Primer conèixer aquesta forma d’energia, vestir-se amb les proteccions, i disfrutar dels coneixements elevats en aquesta matèria. 

Fins a la propera, que segur ja l’estan esperant amb ganes!! 


Global competence
News