Celebrem els 50 anys de la Institució a Montserrat

Com sabeu, des de totes les escoles que formem Institució Familiar d’Educació estem preparant una jornada a Montserrat, el proper dissabte 28 de setembre, per a celebrar, tots plegats, el 50è aniversari de la nostra institució educativa.

Al llarg de tots aquests anys, hem pogut veure que tots els desitjos i els somnis dels primers pares que van començar aquestes escoles s’han superat amb escreix. Són molts ja els antics alumnes que han passat per les nostres aules i són moltes les persones que s’han beneficiat de tot el que se’ls ha donat a través d’aquestes escoles, que sobrepassa la qüestió purament acadèmica.

És ben natural, doncs, que acudim als peus de la Mare de Déu per agrair i per seguir demanant: agrair tants bons fruits que han donat aquests col•legis i per seguir demanant que ens segueixi beneint en aquests temps tan plens de confusió, a vegades.

Hem preparat una sèrie d’alternatives per anar-hi, que apleguen les diferents sensibilitats, unes més esportives i d’altres més tranquil•les: caminant, amb bicicleta, anar en vehicle propi o fer la pujada i baixada en autobús. La sortida de Montserrat, a la tornada, calculem que serà cap a les 18:00. Podeu trobar la informació i inscriure-us en la següent adreça: https://bit.ly/2kGan0w .

El dinar se l’organitza cadascú o cada grup: es pot portar dinar de pic-nic o bé dinar als restaurants del santuari (tot tenint en compte que hi haurà molta gent).

La idea és que es puguem trobar tots plegats a Montserrat, passar un gran dia en família i amb famílies i començar la celebració d’aquest aniversari de la millor manera possible: tots fent pinya, com les grans famílies!

Des de l’AMPA del col•legi us proposem participar-hi. Podeu dirigir-vos a nosaltres per resoldre els dubtes que tingueu. Per tal de facilitar la reserva dels autobusos i les altres gestions referents a aquest dia, us animem a respondre com més aviat millor.

Tot esperant trobar-vos aquell dia a Montserrat, us saluda cordialment,

Miguel Albero 

President de l’AMPA d’Institució Lleida


Global competence
News