Col·labora amb el Banc dels Aliments!

El col·legi Arabell participa enguany al Gran Recapte d'Aliments que organitza el Banc dels Aliments de Lleida els dies 22 i 23 de novembre.

El Gran Recapte d'Aliments a Lleida és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

Com a escola, el nostre objectiu és ajudar a les alumnes a ser més sensibles davant de les necessitats del altres i oferir el seu servei i el seu temps.  

Aquest any volem fer un esforç especial fent que les alumnes vegin que els adults anem per davant i vivim el que pensem. Per tant ens agradaria animar-vos a participar com a pares i mares voluntaris: “una imatge val més que mil paraules”. És per això que volem subratllar l’importància d’aquest fet. Els professors i professores també farem l’esforç per donar exemple dintre de les nostres possibilitats. No cal que sigueu pares del cursos de la ESO i Batxillerat, aquest voluntariat està obert a tots els pares i mares de Arabell.

Ens han adjudicat dos supermercats:

MERCADONA: Alcalde Rovira Roure 87

CAPRABO: 11 setembre

Hem convocat a les alumnes de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat. Si voleu ser voluntaris, la tasca assignada serà col•laborar en la recollida d’aliments en els supermercats, dies i hores que us indiquem: 

DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE 

HORA MERCADONA CAPRABO 

17,00h 1º Bat 1º Bat

18,00h 4º ESO 4º ESO

19,00h 3º ESO 3º ESO

DISSABTE 23 NOVEMBRE 

HORA MERCADONA CAPRABO 

11,00h 1º ESO 1º ESO

12,00h 2º ESO 2º ESO

Els torns seran d’una hora per cada grup de tres alumnes de manera que necessitem, com a mínim, un adult voluntari en cada torn per cobrir els 10 torns totals. 

¿Com participar? 

 Per apuntar-te si ets pare o mare voluntari/a acompanyant un grup d'alumnes en torns d'una hora, fes-ho trucant a la secretaria d'Arabell Digues la teva disponibilitat, i t'adjudicaran una hora i un supermercat. 

  Per apuntar-se si ets alumna, cal tenir una autorització dels pares que haureu de lliurar degudament complimentada i lliurar a la tutora. Adjuntem l’imprès en aquest mateix enviament per tal que el pugueu imprimir i omplir. 

  Si ets professora o personal no docent, posa’t amb contacte a recepció per concretar el teu torn i supermercat. 

AUTORITZACIÓ DELS PARES

Ethical leadership
News