Comunicat 4t ESO

Informació ampliada sobre el projecte Aim-Solo

When
30 de Oct 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

Ahir vam fer la presentació del programa d'orientació d'aquest any on participaran els alumnes i les famílies de 4t ESO.

Per als quals no vau poder venir, us compartim un vídeo que explica el programa i que podeu visualitzar en el següent enllaç.

https://youtu.be/nxfgwpc8aco

Com ja sabeu, aquest programa és opcional per a les famílies, encara que l'experiència de més de 7 anys ens fa que us el recomanem. Nosaltres no coneixem cap eina més completa i amb tan bons resultat en orientació que aquesta.

A més teniu en exclusivitat, ja que l'acord amb meorienta fa que no estigui en cap altre col•legi de Lleida.

El programa com a família us permetrà poder traçar un pla estratègic a llarg termini, que intentarà assegurar el camí acadèmic fins a aconseguir amb èxit el camp professional. Alhora, per als preceptors, serà una eina que els permetrà acompanyar i tutoritzar al vostre fill fins i tot amb més singularitat.

La coordinació i el treball amb el col•legi permet crear un programa únic, a més d'abaratir moltíssim el cost, que passa de valer 395€ a 160€ per a les famílies d’Institució Lleida.

Teniu des d'avui fins el pròxim dia 4 de novembre per a confirmar la vostra participació en la secretària de cadascuna de les seus.