Comunicat Secundària - Oratòria

El 18 de desembre les alumnes d'Oratòria visitaran el Programa Sènior de la UdL al Rectorat

When
09 de Dic 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

Benvolguts mares i pares,

El passat 6 de novembre, un grup d’alumnes del Programa Sènior de la UdL visitava el col·legi Arabell i un grup representatiu de les nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO els van pronunciar un seguit de discursos per tal de mostrar-los part de la feina feta fins ara en l’àmbit de l’oratòria. Els sèniors també s’estan formant en la competència oral en general i, més concretament, en l’art de parlar en públic, fet que al nostre Departament de Llengües i a la professora responsable de l’assignatura de la UdL ens va semblar que podíem aprofitar per compartir experiències entre ambdós grups.

Ara ha arribat el nostre torn i ens esperen perquè els anem a visitar el 18 de desembre, de les 19:00 a les 20:00 hores al Rectorat, ja que és l’hora en què ells cursen l’assignatura.

Com podeu constatar, l’activitat es fa fora de l’horari escolar i, per tant, és totalment voluntària. El col·legi es fa responsable del seu acompanyament dins del recinte de la universitat ja que serem i compartirem amb elles l’experiència però els pares o tutors sou qui els haureu de venir a portar i a recollir al davant de la porta principal de l’edifici, a rambla Aragó.

A fi de saber amb qui comptem i poder organitzar òptimament la nostra presència a l’aula universitària, ens caldria que signéssiu l’autorització que trobareu en el següent enllaç i que ens la feu arribar, com a molt tard, el 14 de desembre.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol pregunta o dubte.

Cordialment,

Flora Grífol

Responsable d’Oratòria