Comunicat sobre l'escola concertada

Fa una setmana les quatre patronals d’escoles concertades de Catalunya, juntament amb les Federacions d’AMPA’s, es van unir per reivindicar la seva tasca social i pedagògica, i posar en valor el model educatiu que representen.

La nostra Patronal (Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya) i la FAPEL, federació que aplega les nostres AMPAs, van estar presents.

L’escola concertada acull més del 30% de l’alumnat de Catalunya, amb 366.000 alumnes, 20.000 docents i més de 700 centres educatius. Des dels nostres centres fem de la pluralitat el principal valor vertebrador de l’educació i a dia d’avui no es podria entendre el sistema educatiu català sense l’escola concertada i la heterogeneïtat d’actors que la conformen. El nostre és un servei d’interès públic que enriqueix l’educació i ha contribuït a construir una societat més equitativa, diversa, solidària i innovadora. 

Des de la Institució Lleida us animem a que consulteu la web  escolaconcertada.org  on podreu estar al dia de les novetats. A més, al  Twitter  de la campanya trobareu els darrers articles que han sortit als mitjans. 

Salutacions, 

Juan Carlos Hernando i Núria López

Directors de Terraferma i Arabell

Global competence
News