Els alumnes de P5 descobreixen la primària!

Aquest dijous dia 21 de febrer els alumnes de P5 passaran el dia a Primària.

When
21 de Febr 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

Les nenes acompanyades de la tutora Anna Oromí, aniran a l’edifici principal i els nens, amb l’altra tutora de P5 Aïda Martí, es traslladaran al col•legi Terraferma en autobús, on podran participar de diverses activitats que hauran preparat per passar un dia molt divertit.

Les nenes a les 14:30 h visitaran l’edifici de primària aniran a l’aula de primer on les alumnes representaran una obra de teatre en anglès i els recitaran uns poemes i acabaran berenant al pati de primària. 

Els nens, a les 11:30 ens traslladarem cap al Terraferma on ens faran una rebuda i visita pel col•legi. Tot seguit activitats amb els alumnes de primer de primària, dels germans Grimm (La caseta de xocolata) i activitats de lectura amb els alumnes de 6è de primària. Després dinaran i una estona d’esbarjo. De 15:00 a 16:15 h “Educació en familia”, on els alumnes de P5 i primer , amb els seus pares, faran una clase d’educació física amb el Jordi Cortés. 

A les 16:15 h recollida i reunió de pares de P5, on es parlarà del projecte docent de primària del col•legi Terraferma. Us animem a que vingueu! 

Esperem que, d’aquesta manera, el pas a aquesta nova etapa sigui més emocionant. 

Rebeu una cordial salutació,

Aïda Martí  

Coordinadora