Felicitem el Nadal als avis!

El 21 de desembre, últim dia de classe d’aquest trimestre, alumnes i professores de Secundària i Batxillerat ens aproparem a cinc residències de gent gran.

Hem preparat activitats y sorpreses per gaudir i compartir l’alegria del Nadal. La gent gran són uns dels tresors de la nostra societat. Dues alumnes volen compartir amb vosaltres l'experència que van viure l’any passat en una d’aquestes visites: 

"Des de fa uns anys anem a diferents llocs a fer voluntariat. Les alumnes de 4t d'ESO vam anar a una residència i vam fer companyia a persones de la tercera edat, els vam cantar cançons i vam passar el matí allí parlant amb ells. Ens van explicar històries i anècdotes de la seva adolescència i joventut. Nosaltres dos, ens vam quedar amb una frase que ens va dir un d’ells que havia passat uns anys de la seva vida molt durs: “Valoreu el que teniu”. Una frase que ens va fer pensar en el desig que molts cops vivim de demanar més del que tenim mentre que d’altres només voldrien alguna cosa per menjar, ja que no tenen res, i així serien encara més feliços. 

Va ser una experiència per repetir, ja que ens va omplir molt el cor i ens va fer sentir molt bé." 

Paula Molins i Maria Alegre

Social commitment
News