Futbol no competitiu per a nens i nenes de P4, P5, 1r i 2n de Primària.

Davant l’interès manifestat per part d’algunes famílies, hem decidit oferir una activitat extraescolar de futbol no competitiu.

When
17 de Oct 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

L’objectiu de l’activitat és jugar a futbol, fomentar la salut i l’esport en equip, passar-ho bé, fer pinya entre els alumnes i facilitar el coneixement entre les famílies.

Aquesta activitat extraescolar complementa l’activitat de futbol federat que ja tenim, i que va dirigida a alumnes a partir de primer de Primària que volen practicar el futbol i que, a més a més de buscar l’aspecte formatiu (habilitats socials, esforç, constància, etc.), desitgen millorar la seva tècnica a través dels entrenaments i la competició.

Proposta d’activitat: 

- Activitat: futbol no competitiu per a nens i nenes de P4, P5, 1r i 2n de Primària.

- Quan i on: dijous, des de les 16:45 h fins a les 18:00 h, al camp de futbol del campus Terraferma.

Per anar-hi, els alumnes de P4 i P5 poden utilitzar l’autocar que surt d’Arabell cap a Terraferma. Allà els recollirà un dels entrenadors i els acompanyarà fins el camp de futbol per fer l’entrenament.

- El cost de l’activitat és de 20 euros mensuals (es girarà amb el rebut de cada mes).

Ens agradaria començar aquesta nova activitat el proper 24 d’octubre. Per fer-ho, necessitem un mínim d’alumnes inscrits (els suficients per poder fer activitats entretingudes i jugar partidets) i el compromís d’assistir durant tots els dijous lectius del curs als entrenaments.

A més a més dels entrenaments dels dijous, ocasionalment organitzarem alguna trobada amb altres escoles per jugar partits amistosos.

Convé formalitzar la inscripció a través del formulari abans del dilluns, 21 d’octubre (escanegeu el codi qr de dalt o accediu a l’enllaç