Jornades de reflexió

Comunicat per a les famílies de 3r d'ESO

When
31 de Enero 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

Ens dirigim a vosaltres per a informar-vos que les vostres filles de 3r d'ESO tenen la possibilitat d'assistir a un curs de recés al mes de febrer que organitza l'Associació Pallars i que el col•legi dona suport i recomana a totes les alumnes indistintament de la seva fe i conviccions pels enormes beneficis que aporta.

Com sabeu, és un mitjà de formació tradicional en el context cristià i cada vegada més popular i novedós a la nostra societat, ja que aquesta reclama cada vegada amb més urgència espais per a explorar la dimensió espiritual i fomentar la pau, l’autoreflexió i la meditació sobre el sentit de la vida i les pròpies motivacions.

Consisteix en un divendres a la tarda i un cap de setmana on tindran la possibilitat d'aprofundir en la fe i en l'autoconeixement de mans del sacerdot del col•legi i de professores del col•legi que les acompanyaran. Allí a més, es trobaran amb altres alumnes de la seva edat de la Institució.

La dates són del divendres 8 de febrer, començant a les 16,30h, al diumenge 10 acabant a les 18,30h. La sortida serà directament des del col•legi i la recollida a Pallars sobre les 19,30h del diumenge 10.

El preu són 90€ i han de portar sac o llençols, tovalloles i una llibreta per a fer el seu portfoli personal de reflexió.

El lloc on s'organitza és una casa rural a Rodonyà (Tarragona).

Agrairem que confirmeu l'assistència a la tutora,

Una cordial salutació, 

Isabel Traver 

Sots-directora de Formació