L'AMPA Institució Lleida informa

Com sabeu, recentment s’ha constituït l’AMPA d’Institució Lleida. Tots els membres que hi formem part estem molt il•lusionats en aportar el nostre treball per poder col•laborar amb l’escola i les famílies en el projecte educatiu dels nostres fills.

When
De 22-02-2019 00:00 a 28-02-2019 23:59
Where
How to get

Per a dur a terme la nostra tasca ens hem constituït en comissions, que s’organitzaran en grups de treball que centraran la seva tasca en diversos àmbits.

Una d’aquestes comissions és la de Promoció. Aquest grup de treball té com objectiu ajudar Institució Lleida a la seva visibilitat a la província.

Des d’aquesta Comissió iniciem el tret de sortida de la nova AMPA engrescant-vos a participar a la Cursa de la Dona de Lleida. Es tracta d’una acció esportiva i familiar alhora que solidària, ja que part de la recaptació de la cursa es destina a la investigació del càncer de mama.

D’altra banda, és una acció que “fa escola”, ja que suposarà la primera acció pública de les famílies que formem part d’ Institució Lleida.

Per als que no us agrada córrer, dir-vos que la cursa es pot fer caminant. Podeu animar als amics i inclús als avis que estiguin en forma a participar-hi.

La cursa tindrà Lloc a Lleida, diumenge 10 de març, i té un cost de 12 euros. Us trametem, adjunt, un cartell on hi podreu trobar la informació més rellevant.

Els que esteu interessats en participar-hi podeu inscriure-us on line o presencialment en algun dels llocs que s’indica al cartell. Recordeu fer-ho com a part del grup “Institució Lleida”.

Desitgem que el grup d’Institució Lleida sigui molt nombrós a la cursa. Animeu-vos i cordeu-vos les bambes!!

Per qualsevol aclariment podeu contactar amb Mireia Sosa o Jordi Cortés.

AMPA INSTITUCIÓ LLEIDA

CARTELL