Llibres de text curs 2019-2020

Posem a la vostra disposició tota la informació dels llibres de text del pròxim curs 2019-20

Com cada any, us facilitem les llistes de llibres i material per al proper curs que podeu consultar al web de l’escola. Tanmateix, la llibreria concertada pel col·legi  és la llibreria Empúries, del Grup Troa de Girona, telèfon 972 20 34 29. Des del dia 6 al 29 de juliol, podreu accedir a la web de la llibreria  d'aquest enllaç www.troa.es (pestanya comanda de text, indicar província i col·legi) i fer la reserva de llibres i material que necessiteu. La reserva es fa marcant amb una “X” els llibres i material que es necessiti per a cada alumne i curs. Si ho preferiu, podeu trobar els llistats de llibres en pdf al final de l'article.

Per confirmar la reserva és necessari fer una bestreta de 50 € amb targeta i la resta de l’ import l’abonareu el dia de l’entrega dels llibres i material. La llibreria us aplicarà un descompte del 10% en la compra dels llibres de “preu lliure” (Primària i ESO) i material i la resta de textos només tenen permès per llei descomptar un 5%. L’entrega dels llibres es farà a Terraferma, en horari de matí de 10h. a 14h. i de tarda de 17h. a 20.00 h, els dies 3,4, i 5 de setembre. Amb la intenció de millorar el servei i el repartiment serà per l'ordre alfabètic que podeu llegir a continuació. 

Famílies amb cognom de la A a la F incloses, el dimarts dia 3.

Famílies amb cognom de la G a la O incloses, el dimecres dia 4.

Famílies amb cognom de la P a la Z incloses, el dijous dia 5.

Volem informar-vos que els uniformes també es vendran al col·legi Terraferma amb la mateixa organització que la venda de llibres:  mateixos dies, horari i seguint l’ordre alfabètic (tindreu emprovadors a la vostra disposició). 

Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la secretaria del col·legi en horari de 9.00h. a 13.30h.

PRIMÀRIA

1r    2n    3r    4t        6è    Material

ESO

1r    2n    3r    4t

BATXILLERAT

1r    2n

Global competence
News