Musical de Nadal: "Les figures trencades de Betlem"

El proper dijous, 12 de desembre, a les 19.00h, a la sala Unió d'Alpicat

When
12 de Dec 2019 de 19:00h a 20:00h
Where
How to get

Benvolguda família,

S’apropa el Nadal i amb ell la pau i l’alegria. Des de Terraferma volem preparar l’arribada de Jesús amb el nostre musical. Tota l’escola hi ha posat esforç i dedicació. A més a més de gaudir amb el musical, volem ser solidaris destinant la recaptació a la Marató de TV3 a favor de la recerca de les malalties minoritàries.

El musical d’enguany es titula “Les figures trencades de Betlem” i transmet la importància de viure el Nadal en família. Un cop més, hem enregistrat la part musical amb la coral de Terraferma i els diàlegs amb els seus protagonistes.

El musical serà dijous 12 de desembre al Teatre La Unió d’Alpicat (carrer de Lleida, 22) a les 19:00 de la tarda. Els alumnes es quedaran a l’escola -i els donarem nosaltres el berenar- i aniran directament a l’auditori. Per aparcar es pot utilitzar el descampat que hi ha davant la Biblioteca Pública (Carrer Enric Granados, 71).

Les entrades solidàries tenen un preu de 15 euros per família (fins a quatre persones) que podeu adquirir a la Secretaria del Col·legi de 8:45 a 17:00 hores. No es podran reservar entrades; només es podran adquirir previ pagament a Secretaria de l’escola fins esgotar existències (posem a la venda unes 490 entrades, corresponents a l’aforament de la sala Unió).

Entrades venda anticipada a secretaria 15€/familia (fins a 4 persones + pendrive Musical) + persones entrades individuals a 3€.

Venda el mateix dia 12: 20€/familia (fins a 4 persones + pendrive Musical) + persones entrades individuals a 5€

Pendrive del Musical: 5€

Al vestíbul del teatre podreu fer un donatiu per La Marató i comprar també algun número per a un sorteig que farem durant la gal·la. També podreu adquirir el de la passada edició a 2 euros (per si no el teniu).

Famílies, ho hem preparat amb molta il·lusió. Per aquest motiu, volem que aquest musical sigui el nostre present i una fantàstica entrada al temps de Nadal.

Us esperem a totes i a tots! No hi falteu!

Juan Carlos Hernando Mercadé

Director