Pueri Cantores

Comunicat adreçat a les famílies de 3r, 4t, 5è i 6è de primària

When
07 de Marzo 2019 de 18:00 h a 19:00 h
Where
How to get

Tots sabeu que la música té un paper important en l’educació dels vostres fills i filles, per això alguns de vosaltres els heu animat a participar en la Coral del vostre col·legi.

Ara us volem convidar a fer un pas endavant i crear una nova realitat a la nostra ciutat: “ELS PUERI CANTORES”, fundació de caire internacional i de reconegut prestigi, amb repertori propi de compositors importants i dedicat primordialment a la música sacra. A Catalunya ja té un fort arrelament. 

El proper dijous dia 7 de març a les 18 hores a la Catedral Nova de Lleida es farà la presentació dels “Pueri Cantores” per l’actual presidenta a Catalunya, la Sra. Ester Lara i si ho creieu convenient es formalitzarà la inscripció dels vostres fills i filles a la nova coral. 

Els "Pueri Cantores" serà una coral intercol·legial, conduïda i animada pels mateixos professors dels col·legis que recolzen aquesta nova iniciativa i pel Mestre de Capella de la Catedral, Mn.Joaquim Mesalles. I fins i tot, potser més endavant, es podria pensar en la possibilitat d'una coral de pares. 

Us esperem doncs que vingueu i us sumeu a les inscripcions dels " Pueri Cantores" de Lleida. 

Una salutació molt amistosa dels directors de les Corals dels col·legis religiosos i el Mestre de Capella de la Catedral de LLeida.