Pueri Cantores de la Catedral de Lleida

Al començar aquest curs escolar us volem fer una proposta que creiem molt interessant per l’educació dels vostres fills i filles que tinguin a partir de 7 anys. Es tracta d’iniciar un grup de “Pueri Cantores” a la nostra catedral de Lleida.

When
03 de Oct 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

Els “pueri cantores” són una institució d’àmbit nacional i internacional de gran prestigi i la seva finalitat és la formació humana i cristiana mitjançant el cant coral, prioritzant el cant litúrgic i religiós. Tenen un repertori propi de gran nivell gràcies a la col•laboració de grans compositors contemporanis. La base serà l’assaig setmanal, que tindrà lloc els dissabtes d’11.30 a 12.30 hores a la Catedral Nova.

Els assajos ja han començat però si voleu rebre més informació o teniu interès en aquest projecte us convoquem el proper 6 d’octubre a les 19 hores a la Catedral. Entre d’altres informacions es parlarà de la programació del curs i de la possible participació en les activitats generals dels “Pueri Cantores”.

Cal esmentar que poden formar part dels “pueri cantores” nens i nenes a partir dels 7 anys i fins als 35. Us adjuntem la fulla d’inscripció.

Rebeu una salutació cordial,

Mn. J. Mesalles, mestre de capella

Anna Mª Prada, coordinadora activitats musicals.