Solidaritat

Aquest mes de desembre, famílies, professores i alumnes hem col·laborat en diferents iniciatives solidàries com El Gran Recapte d'Aliments o l'Associació S. Vicent de Paül.

Dues alumnes ens expliquen com ho han viscut.

"Per què cal donar aliments? Quins aliments es poden donar? Aquestes són, entre altres preguntes, les que ens fem a diari la major part de la població i la resposta és molt senzilla.

La donació d’aliments és una de les accions que més ajuda a pal·liar els efectes de la pobresa. Actualment, un 22% de la població de Catalunya viu per sota del llindar de la pobresa. Els aliments que podem donar o aportar són: ous, oli, llegums o bolquers entre altres... per això, el 30 de novembre i l'1 de desembre, de 2018 a la Institució Lleida ens vam proposar de col·laborar amb El gran Recapte d'Aliments i l'Associació de Caritat de Sant Vicent de Paül.

Totes les alumnes, professorat, famìlies, entre altres... ja estan posant el seu granet d'arena perquè cap família es quedi sense poder menjar més d'un àpat al dia aquest Nadal... L'any passat és van recaptar més de 3.254 tones d'aliments arreu del país i, tot i això, no va ser suficient...

Nosaltres hi col·laborem, i tu?"

Mercè Bello i Rocío Preda, alumnes de 4t d'ESO

Social commitment
News