Un grup de 3r i 4t d’ESO torna la visita als universitaris del Programa Sènior de la UdL

Aquesta visita era la segona part de l’intercanvi d’experiències que va començar ara farà un mes, quan ells van venir a l’Arabell a escoltar els discursos que els teníem preparats.

Dimecres 18, un grup de sis noies de 3r d’ESO i una de 4t van assistir a una classe del Programa Sènior, els alumnes del qual tenien preparats un seguit de discursos per a elles. Aquesta visita era la segona part de l’intercanvi d’experiències que va començar ara farà un mes, quan ells van venir a l’Arabell a escoltar els discursos que els teníem preparats.

La seva acollida va ser molt afectuosa. Van preparar una sèrie d’exposicions orals que, en algun cas, volien ser la resposta als discursos que els havien sentit a les nostres alumnes a les quals van dedicar paraules entranyables.

I no sol això. Una universitària sènior, que el dia que havia vingut a Arabell havia anat prenent apunts del que deien les nostres alumnes, va preparar unes felicitacions on s’hi recollia una frase de tots i cada un dels discursos pronunciats per les noies de l’Arabell i també algunes il·lustracions fetes per ella mateixa.

Alguns dels pares de les nostres alumnes van voler quedar-se per viure l’experiència amb nosaltres i, en sortir, tots compartíem la idea que havia estat una vivència extraordinària i entusiasta.

Estem segurs que l’experiència no acabarà aquí i ja estem mirant de repetir-la el curs que ve perquè els avantatges són recíprocs i l’aprenentatge, bilateral.

Global competence
News