VIIIè Torneig de Pàdel Solidari Alumni Institució Lleida DUPLICAT

Els antics alumnes de la Institució Lleida us conviden a la vuitena edició del torneig, que és ja un clàssic de les festes nadalenques.

When
28 de Dic 2019 de 10:00 h a 18:00 h
Where
How to get

Ja tenim aquí la 8ª edició del Torneig de Pàdel Solidari organitzat Alumni Institució Lleida (Arabell i Terraferma). La competició tindrà lloc al Padel Indoor de Lleida el proper dissabte, 28 de desembre, de 10:00h a 18:00h. El preu és de 25 euros per persona i inclou la inscripció, dinar Snack, samarreta commemorativa i donatiu solidari a l’Associació de Diabètics de Lleida.

Us convidem a participar-hi com a membres de la família Alumni Institució Lleida (Arabell i Terraferma) per vàries raons: per solidaritat amb els Campaments d’Estiu dels nens i nenes de la Associació de Diabètics de Lleida, per fer esport plegats i gaudir d’un gran dia tots junts. Les inscripcions s’han de fer a través del següent formulari abans del divendres 20 de desembre.

Hi haurà dues categories segons el nivell dels participants, les dues mixtes, i totes les parelles jugaran un mínim de tres partits de fase regular abans de les rondes eliminatòries. L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat hi podrà participar com a futurs antics alumnes de la Institució Lleida.

Juan Carlos Hernando i Núria López

Directors