Vivint Aude de ben aprop!

Tota l’escola, obre les seves portes per donar a conèixer el Projecte AUDE.

El passat divendres, les aules de tota l’escola van rebre una visita molt especial.

Durant tota la tarda, pares, avis, amics i coneguts es van poder apropar a l’escola a passar una estona amb els nens i nenes, i així conèixer de primera mà el Projecte AUDE i en concret tot el que s’havia anat treballant durant la setmana monogràfica “ Un tomb per Europa”.

El projecte AUDE posa de protagonistes del seu aprenentatge els mateixos alumnes; a través de rutines i claus de pensament, els infants aprenen a entendre la forma en què es processa la informació i com es pot aplicar en diferents àmbits. 

Aquest mètode es basa en diversos estudis desenvolupats a la prestigiosa Universitat de Harvard, com el Projecte Zero i el Pensament Visible, dels Doctors David Perkins i Robert Swartz, els Hàbits de la Ment, el Pensament lateral i paral·lel, tot combinat amb la filosofia Reggio Emilia.

Els infants van poder compartir una estona del seu dia a dia amb les persones que més estimen; van participar en jocs, reptes, danses i cançons, van construir ciutats, elaborar rutines de pensament amb els seus fills i filles, tenint l’oportunitat de viure i sentir la cultura de pensament de ben a prop.  

Al igual que les famílies de primària van poder sentir i viure el projecte EMPRÈN.

Una oportunitat única de gaudir i aprendre en família al mateix temps!  


Global competence
News