Voluntariat

Comunicat a les famílies d'ESO i Batxillerat

When
31 de Enero 2019 de 00:00 h a 23:59 h
Where
How to get

Com sabeu l’Arabell es proposa a través de diversos dels seus projectes, formar en les alumnes una autèntica i proactiva consciència social envers aquells més desfavorits. Malauradament aquests cada cop son més i creixen les formes de solitud en el nostre món occidental.

L’acció solidària per tant es fa cada cop més urgent i no podem permetre fer-nos insensibles. Cal doncs preparar les alumnes no només per una trajectòria professional satisfactòria sinó també per una carrera personal de compromís i responsabilitat com a ciutadanes. Es per això que des d’Arabell hem fet contactes amb entitats que treballen a Lleida per tal d’establir convenis de col·laboració, aprenentatge i servei d’ara en endavant. 

L’escola en aquesta línia oferirà des d’aquest mes de febrer a les alumnes desde 1r d’ESO a 2on de Batxillerat que ho desitgin, la possibilitat de fer un voluntariat tots els dissabtes al matí. Aquesta activitat de voluntariat l’hem encomanat a monitores de l’Associació Juvenil Pallars de qui l’escola garanteix la mateixa línia formativa d’Institució. 

El centre que s’atendrà serà Centre Geriàtric Lleida. L’horari serà els dissabtes de 11h a les 13,30h.  

L’activitat és totalment voluntària i el nombre de places per cada dissabte serà limitada, per tant, caldrà que les vostres filles s’apuntin prèviament a l’escola i comptin amb la vostra autorització signada a través d’un imprès que els donarem. 

Sens dubte activitats com aquestes formen part del currículum vitae més important de les vostres filles i no dubteu que en un futur no molt llunyà seran requerides pels llocs de treballs més competitius. 

Convençudes de la bona acollida que tindrà aquesta iniciativa, rebeu una molt cordial salutació, 

Isabel Traver 

Sotsdirectora de formació


Autorització