XII Concert de Nadal Club Banyetes

Com ja sabeu el proper dimarts 4 de desembre, a les 18.00 h les integrants de la coral d’ Arabell (només les alumnes de 4t a 1r d’ESO) participaran en el XII Concert de Nadal del Club Banyetes a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

When
De 04-12-2018 18:00 a
Where
Auditori Enric Granados, Pl. de Josep Prenafeta, Lleida, España
How to get

El dia del concert a les 10.00 h del matí farem un assaig de la nadala a l’Auditori. Quan acabem, tornarem al col·legi. A les 16.00 h hi anirem novament per fer l’assaig general amb la resta de corals i l’orquestra. Per tant, ​noheu de venir a recollir a les vostres filles a les 16.30h ni utilitzaran el bus escolar.

Les integrants de la coral romandran a l’Auditori fins que acabi el concert. 

Les alumnes actuaran vestides amb camisa blanca i pantaló i sabates negres. Per tant, aquest dia hauran de venir al cole amb l’uniforme i es canviaran abans de marxar a l’auditori. Hauran de portar berenar i una ampolla d’aigua. La tarda serà llarga ja que comença l’assaig a les 16 h. 

Totes les escoles que participen poden comprar anticipadament les entrades del concert del divendres 16 de novembre al dimecres 21 de novembre. A partir de dijous 22 de novembre es posaran a la venda per tothom. 

La venda d’entrades serà a les escoles d’idiomes:

  • MISTER ENGLISH (C/Camp de Mart, 20 Lleida) Horari de venda: De dilluns a divendres de 9.00h a13.00h i de 16.00h a 20.00h 
  • KIDS&US (Jardins de les Magnòlies,4 – Lleida - // Gran Passeig de Ronda,114 Lleida ) Horari de venda: De dilluns a divendres de 10.00h a 12.00h i de 16.30h a 19.30h 

Com cada any, el Club Banyetes en el marc del concert presenta la campanya solidària del curs que enguany es fa amb Afanoc, per ajudar als nens i les nenes i adolescents amb càncer. L’entrada al concert té un cost de ​7€ ja que ​és solidària i els diners es destinen a aquesta acció. A més també coneixereu quines accions han pogut tirar endavant el projecte “Posa’t al meu Lloc” amb els diners recaptats el curs passat per la seva campanya solidària. 

Esperem que gaudiu d’aquest concert solidari i moltes gràcies per la vostra col·laboració.