V edició del Torneig de Pàdel solidari d'Alumni

Els Antics Alumnes van celebrar el passat 7 de gener el seu tradicional Torneig de Pàdel, que va tornar a ser un èxit

El passat 7 de gener de 2016 va tenir lloc a les instal·lacions de Padel Indoor Lleida el V Torneig de Pàdel solidari Alumni Terraferma. La competició segueix sumant parelles any rere any i en aquesta ocasió es van arribar a inscriure unes 60 persones.

No obstant això, el Torneig va servir de nou per viure una jornada familiar en la que es va combinar l'esport amb la solidaritat: com cada any, cada inscripció al torneig significava un donatiu per a l'Associació de Diabètics de Lleida. Les famílies que van apropar-se a animar als seus també van aprofitar per ajudar aquesta entitat. D'altra banda, els Antics Alumnes van voler agrair la col·laboració d'entitats com la Diputació de Lleida, Desguaces Gualda, Wala o Padel Indoor Lleida.

Els guanyadors del V Torneig Pàdel Alumni Terraferma van ser:

Primera Divisió: guanyadors Roger Florensa i Arnau Florensa, finalistes Sisco Sans i Joel Torrent.

Segons divisió: guanyadors Pep Rodó i Òscar Sacristán, finalistes Jordi Berengué i Carlos Montes.

Podeu veure les fotografies de la competició podeu fer-ho a l'àlbum del Facebook d'Alumni Terraferma.