L'Arabell, un col·legi amb responsabilitat social

Aquest curs, el Centre Especial de Treball del Pla ha començat a cuidar els exteriors del col•legi, duent a terme feines de manteniment de les zones enjardinades del col•legi,

L’any 1994, neix el Centre Especial de Treball El Pla ubicat a la població d’Almacelles. Aquest ofereix treball estable i de qualitat a persones en risc d'exclusió sociolaboral.

El Centre Especial de Treball el Pla és una entitat que pertany a l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

L’activitat productiva que es desenvolupa al Centre Especial de Treball dóna feina a persones amb discapacitat intel•lectual, amb un diagnòstic de patologia mental, discapacitat física i/o amb certificat de risc d’exclusió social. Aquesta missió l’aconsegueixen gràcies a l’adequació dels llocs de treball a les capacitats dels seus treballadors/es que permeten aconseguir estàndards òptims de qualitat i eficiència.

Actualment tenen un equip humà integrat per més de 100 persones, el 85% de les quals tenen recoguda una discapacitat.

Són especialistes en la producció de IV Gamma (productes llestos per a consumir) on destaquen com a productes estrella l’amanida “variada” i “quatre estacions”.  

La seva activitat s’ha anat diversificant en els darrers anys consolidant-se també en d’altres àrees com la jardinera i la neteja. . Aquest curs han començat a cuidar els exteriors del col•legi, duent a terme feines de manteniment de les zones enjardinades i la poda del col•legi, entitat que forma part de les empreses amb responsabilitat social que contracten els Serveis de El Pla.

L’activitat productiva s’aconsegueix dur a terme amb el seguiment d’un equip de suport a la persona contractada que vetlla per una atenció integral, tan a nivell laboral com psicosocial. Aquest equip està composat per professionals de l’àmbit de la psicologia, el treball social i el monitor especialitzat en cada àrea.  

Aquest any celebren el 25è aniversari de CET El Pla, seguint oferint llocs de treball estables i de qualitat que permeten la integració plena de les persones amb discapacitat. Moltes felicitats! 


Ethical leadership
News