Cap a la semifinal del XVè Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta!

Avui divendres, Institució Lleida ha participat en el XVè Certamen de Lectura en Veu Alta en un dels dos quarts de final que s'ha celebrat els dies 7 i 8 de març al Caixa Fòrum de Lleida.

L'experiència de la lectura en veu alta té el poder de transportar-te a una càpsula en què els únics protagonistes són les veus dels participants i el món que van dibuixant-te mentre llegeixen. El silenci no és forçat, sinó expectant. Alumnes, professors i pares escoltem amb atenció, seduïts per les veus que, de manera clara i màgica, ens transporten a les nostres primeres lectures.

En aquesta convocatòria s'hi han inscrit més de 1000 centres d'arreu de Catalunya i hi haurà 60 quarts de final: la lectura en veu alta cada cop ens sedueix més.

Els participants d'Institució Lleida han estat alumnes de Terraferma per al 2n i 3r cicle de Primària, Álvaro Guerrero i Pol Rodó, respectivament; i d'Arabell per al 1r cicle d'ESO, Adriana Massó, i per al 2n, Alexandra Guerrero, Clara Prim i Anna Roigé.

Enhorabona a tots ells pel bé que ho han fet i pel seu granet de sorra a una vivència que fa vibrar. Han estat un gran equip!

La nostra felicitació especial és per a la tropa de corsaris d'Arabell ja que ha guanyat en la seva categoria i ara els espera la semifinal a Mollerussa el mes d'abril. Moltes, moltes felicitats a l'Anna, la Clara i l'Alexandra! Tal com el jurat ha dit, la cadència, l'entonació i l'emoció transmeses han estat molt ben executades!

El dia 9 d'abril ens espera l'experiència de les semifinals a Mollerussa. Creuem els dits però, per damunt de tot, gaudim-ho!!

Podeu veure més imatges clicant aquí

Competencia global
Noticia