Fes exercici a casa... i comparteix-ho amb #EFacasa!

El departament d’Educació Física hem elaborat un seguit de Reptes Saludables per fer des de casa amb els vostres fills de 1r d’EPRI a 1r d’ESO durant el període de confinament. Aquests reptes formaran part de la matèria i seran avaluables.

Els Reptes #EFacasa son els següents: 

1.- Gravar una rutina d’exercicis fets a casa on apareguin diferents habilitats motrius bàsiques (salts, girs, transports, desplaçaments, llançaments, balancejos, equilibris,...) i enviar-los per mail al professor d’EF. El vídeo no pot durar més de 30 segons. 

En el següent link en teniu molts exemples.

Habilitats motrius bàsiques

2.- Concurs a la millor fotografia d’Acrosport. Hauran de fer-se una foto fent un figura de 2 persones d’acrosport (us pot ajudar un germà, germana, pare, mare, etc...) i enviar-los per mail al professor d’EF.  

En el següent link en teniu molts exemples.

Acrosport

3.- Gravar-se fent una habilitat específica amb una pilota o amb algun implement malabar (tipus qualsevol tècnica de circ) i enviar-los per mail al professor d’EF. El vídeo no pot durar més de 30 segons.

Circ

Aquests reptes hauran d’enviar-se per correu electrònic al Sr. Rios, Sr. Escudero o Sr. Cortés segons correspongui. No cal dir que cal que siguin fotos i vídeos respectuosos i elegants, i en els que no us poseu en risc (vigileu amb el mobiliari de casa).

A més, si ens voleu ajudar a mantenir actives les xarxes socials durant aquests dies, podeu fer públiques les vostres publicacions a: 

 Instagram tot etiquetant @institucio.lleida i posant el hashtag #EFacasa

 Twiter tot mencionant @ins_lleida i amb el hashtag #EFacasa

Tots aquells que feu públics els vostres reptes, entrareu en un concurs en el que el guanyador obtindrà una setmana gratuïta a l’English Summer i el finalista una samarreta del mateix.

Tenim més idees per si això s’allarga!


Departament d’Educació Física


Liderazgo ético
Noticia