XIII Concert de Nadal Club Banyetes

Indicacions i venda d'entrades

Cuándo
21 de Nov 2019 de 00:00h a 23:59h
Dónde
Cómo llegar

Com ja sabeu, el proper dimecres 4 de desembre, a les 18.00 h les integrants de la coral d’Arabell ( alumnes de 3r a 1r d’ESO) participaran en el XIII Concert de Nadal del Club Banyetes, a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

Serà un dia complert, ja que a les 11.00 h del matí farem un assaig de la nadala a l’Auditori. Quan acabem, tornarem al col·legi. A les 16.00 h hi anirem novament per fer l’assaig general amb la resta de corals i l’orquestra. Per tant, NO heu de venir a recollir a les vostres filles a les 16.30 h ni utilitzaran el bus escolar.

Les alumnes actuaran vestides amb camisa blanca i pantaló i sabates negres. Per tant, aquest dia hauran de venir al cole amb l’uniforme i en una bossa, la roba per l’actuació. Es canviaran abans de marxar a l’Auditori. Hauran de portar berenar i una ampolla d’aigua. La tarda serà llarga ja que l’assaig començarà a les 16 h.

Les integrants de la coral romandran a l’Auditori fins que acabi el concert.

Totes les escoles que participen en aquest concert, poden comprar anticipadament les entrades a partir de dijous 21 de novembre. Us recomanem que no espereu als últims dies a adquirir les entrades, l’any passat es van exhaurir.

La venda d’entrades serà a l’ escola d’idiomes: MISTER ENGLISH (C/Camp de Mart, 20 Lleida) Horari de venda: De dilluns a divendres de 9.00h a13.00h i de 16.00 h a 20.00 h i dissabtes de 9.00 a 13 h.

Cada any, el Club Banyetes en el marc del concert presenta la campanya solidària del curs que enguany es fa amb Afanoc, per ajudar als nens i les nenes i adolescents amb càncer. L’entrada al concert té un cost de 7€ ja que és solidària i els diners es destinen a aquesta acció.

Esperem que gaudiu d’aquest concert solidari i moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Resto a la vostra disposició per si teniu qualsevol dubte.

Atentament,

Yolanda Gesé Directora de la Coral

Podeu imprimir la butlleta aquí