Sant Jordi entre discursos i relats

La tarda del 23 d’abril, a l’Arabell, la diada de sant Jordi va moure’s entre discursos i relats.

Com l’any passat, vam organitzar un doble concurs per tal de donar visibilitat a la feina d’oratòria que es treballa en tot l’ESO.

Les alumnes, que treballen les tècniques retòriques al llarg de tota l’etapa, tenen diferents oportunitats per mostrar i exercir tot l’après al llarg del curs i l’etapa. En aquesta diada, a més, ho fan davant de totes les companyes, professores i un jurat format, en part, per persones externes. Enguany el constituïen el Carles Gràcia, exalumne de Terraferma i president de l’AMPA d’Institució Lleida; la Núria Sirvent, periodista i mare del col·legi; l’Anna M. Martí, filòloga catalana i professora d’oratòria del Programa Sènior de la UdL; i la Viqui Gómez, cap del Departament de Llengües del col·legi.

En la primera part es va fer el concurs de discursos. Les guanyadores van ser la Judit Calero (1r cicle d’ESO) i la Blanca Gómez (2n cicle d’ESO).

En la segona, les alumnes de 4t d’ESO van improvisar uns relats a partir d’unes imatges. La parella guanyadora va ser la Paula Esteve i Marta Calvo.

El jurat no ho va tenir fàcil perquè totes i cada una d’elles ho van fer molt bé i així ens ho comentaven en sortir del col·legi. Ells en van gaudir tant com nosaltres.

Enhorabona per la feina feta a tothom que, d’una manera o altra, hi va col·laborar!


Prepared for the change
News